Cellostråkar Sousa Bows

Fina pernambuco cellostråkar av Sousa Bows i studio.

Cellostråke Klassisk nickel-silver monterad rund 81,2g - 15600 SEK
Cellostråke Artisan nickel-silver monterad rund 81g - 19500 SEK
Cellostråke Klassisk silvermonterad rund 78,7g - 24900 SEK
Cellostråke Artisan silver monterad åttakantig 80,3g - 31500 SEK
Cellostråke Master Artisan silvermonterad rund 80,4g - 42000 SEK

Alla priser inkl. avdragsgill moms.

Bilderna representerar Silvermonterad Master Artisan stråke och Nickel-Silver Classic.

Pris 15 600 SEK

Sousa Bows grundades 2002 av Julio Batista, hans bror Carlos Batista och en grupp begåvade hantverkare. Julio Batista har studerat marknaden för stråkinstrumentbågar sedan 2000, och med över ett decenniums forskning har han samlat på sig omfattande kunskap om konsten och skickligheten att tillverka de finaste bågarna – de som krävs inte bara av de mest krävande spelarna utan också uppfylla de stränga kraven på världsmarknaderna. Dessa kontinuerliga ansträngningar har resulterat i starka partnerskap och utveckling av bågar av högsta kvalitet, där deras överlägsenhet har certifierats över fem kontinenter.

Huvudkontoret för Sousa Bows ligger för närvarande i staden Santa Teresa, i delstaten Espírito Santo, i Brasilien. Den anses vara den italienska kolonisationens vagga i Brasilien, med sin historia som går tillbaka till 1874. Kommunen, omgiven av berg, i bergsregionen i delstaten Espírito Santo. Det anmärkningsvärda djupet av kultur, den orörda miljön, ett behagligt klimat och lokala kulinariska delikatesser är huvudattraktionerna i Santa Teresa.

Sousa Bows Inc., ett företag etablerat i USA, är ett partnerskap mellan Mr. Julio Batista och Mr. Marina & Mr. Manual Barberiam.