Köpa eller sälja din cello - kontakta oss

Alexander Moin

Birger Jarlsgatan 94
114 20 Stockholm
Sverige
+46 70 527 46 26

Vänligen boka tid innan ni besöker oss.

amoinab@gmail.com

Du är välkommen att prova våra instrument i en studio i Stockholm.

Vi vet hur viktigt det är att prova en violoncello, en fiol eller en stråke innan du köper, och det är därför vi erbjuder en provperiod. Du är fri att prova instrumentet eller stråke i ditt hem, studio eller lokala konserthus samt visa det för din lärare eller musikkollegor.

Sälja din cello eller cellostråke.
Ett av de enklaste sätten att sälja en cello är att ta den till cello.se. Eftersom vi säljer cello ofta, kommer vi sannolikt att köpa din cello till ett rimligt pris.

Se till att du tar med dig din skriftliga bedömning eller har ett pris i åtanke där du vill sälja cello. På det här sättet har du en baslinje för att förhandla om försäljningspriset för din cello.

Att förhandla är nyckeln. Vi är mycket villiga att förhandla med dig om pris, särskilt om du agerar respektfullt mot oss eller är en bra kund. Läs några artiklar och bloggar om att förhandla innan du åker.

Byta in en cello.
Ett annat sätt att förhandla om försäljningen av din cello är att be om en inbyte. Om du letar efter en cello med större eller högre kvalitet kan inbyte ge dig ett bättre försäljningspris. Precis som när du handlar i en begagnad bil är musikaffärer mycket mer villiga att ge dig ett högre pris om de har en garanterad försäljning av det dyrare instrumentet.

Frosch av fiolstråke